Relaties

Samenwerking is key als je wilt vernieuwen! Daarom werken wij graag samen met mensen en organisaties die net zo veel ambitie en passie hebben voor food als wijzelf. Zo blijft onze blik helder en blijven we altijd in contact met wat er om ons heen gebeurt.

Het Foodatelier – vernieuwen is een vak

Canada’s Smartest Kitchen

Om op de hoogte te blijven van de laatste trends & ontwikkelingen in de Noord Amerikaanse markt zijn wij in 2014 een samenwerking gestart met Canada’s Smartest Kitchen om informatie uit te wisselen op gebied van consumer insights, packaging en trends & ontwikkelingen. Via deze samenwerking kunnen we voor iedere fabrikant deze markt in kaart brengen. Een gedegen marktscan kan de risico’s met betrekking tot de introductie van een product op de Noord-Amerikaanse consument en markt verkleinen.

Infotopics

Relevante inzichten op het gebied van marktinformatie en consumenteninzichten worden de komende jaren steeds belangrijker om goede beslissingen te kunnen nemen. Onderdeel van ons werk is insights inzetten om richting te bepalen en meer objectieve beslissingen te kunnen nemen. Wij maken gebruik van een effectieve tool voor de industrie/retail in food welke continue rijke, relevante en accurate informatie & advies levert vanuit verschillende beschikbare bronnen. Wij werken altijd vanuit de driehoek: maatschappij, consument en markt. Het slagen van projecten is een mix van ketensamenwerking, doorzettingsvermogen van mensen en inhoudelijke content.

Tate & Lyle

Tate & Lyle is een wereldwijde leverancier van onderscheidend hoge kwaliteit ingrediënten en oplossingen voor de voedingsmiddelen-, dranken- en andere industrieën. Met specialisatie in het segment suiker en bindmiddelen.

Eclarion

Eclarion is een softwarepakket, om receptuur- en specificatiebeheer te vergemakkelijken. Het pakket is ontwikkeld vanuit de praktijk en daardoor volgens logische stappen te gebruiken van ingrediënt tot eindproduct. Binnen ons werk een belangrijk onderdeel, zodat we op de meest efficiënte wijze belangrijke gegevens kunnen borgen en valideren. Door de exclusieve samenwerking met Eclarion kunnen we tijdens de ontwikkelfase gemakkelijk historie opbouwen, zodat we ten alle tijden kunnen zien wat de belangrijke eerdere stappen in de ontwikkeling zijn geweest. Daarnaast biedt het programma van Eclarion ons de mogelijkheid om direct alle spec’s in te voeren, waardoor we heel snel kostprijzen en eventuele koppelingen naar allergenenbeleid en voedingswaarden kunnen maken. Dus snel schakelen en met 1 druk op de knop informatie voor onze klanten opleveren!