GESPOT: duurzaam én handig: de papieren waterfles!


Het is geen geheim dat plastic wegwerpflessen ontzettend belastend zijn voor ons milieu! Als tegenreactie zijn vele alternatieven op de markt gebracht, zoals glazen en metalen herbruikbare ...
1 augustus 2018 Lees meer »

Professioneel New business plannen? Start met belangrijke inzichten!


De afgelopen 18 jaar hebben wij met ons werk binnen new business en innovaties een rijke en unieke database aan consumer insights opgebouwd. Van verschillende markten en landen binnen Noord West ...
21 maart 2018 Lees meer »

De toekomst van ons eten!


Het voedselsysteem zal zich in de toekomst moeten ontwikkelen om aan de vraag te kunnen voldoen. Dit brengt veel uitdagende keuzes met zich mee. Maar wat zijn die keuzes, mogelijkheden en de ...
18 oktober 2017 Lees meer »

De duurzame ambitie van collega Bart


Inspirerend artikel over onze collega Bart en zijn broer Tom over het telen van nedersoja. TROTSE TUKKERS! En wij zijn bést trotse collega’s! Lees het artikel op pag. 24-25 ...
1 augustus 2017 Lees meer »

Nieuwe werklocatie in Berlijn!


Met ingang van maart hebben wij er een nieuwe werklocatie bij in het prachtige Berlijn. Zo staan we nog dichter bij onze klanten, ons internationale werkveld en kunnen we onze dienstbaarheid ...
15 februari 2017 Lees meer »

Gespot in Het Financieele Dagblad


https://fd.nl/morgen/1190577/het-foodatelier-wij-doen-vooral-de-onmogelijke-food-innovaties Het oordeel: ‘Dit innovatieproject getuigt van lef en strategisch denkvermogen’ Wat vindt ...
7 maart 2017 Lees meer »

Nieuwe collega


Hey, ik ben Loes! In de loop der jaren is mijn interesse voor lekker eten en koken onwijs gegroeid en de opkomst van sociale media heeft hier een grote rol in gespeeld. We worden continu ...
18 januari 2017 Lees meer »

Samenwerking Jonnie Boer en Het Foodatelier


New business & gastronomische expertise op topniveau verankert in unieke inspirerende samenwerking Enschede, 10 oktober 2016 Het Foodatelier en Jonnie Boer zijn een structurele samenwerking ...
12 oktober 2016 Lees meer »