Gezocht! (Culinair) productontwikkelaar

Het Foodatelier houdt zich vooral bezig met new business vraagstukken vanuit ondernemingsstrategie voor diverse klanten in de levensmiddelenindustrie. Bijna alle zaken die nieuw zijn, van simpele aanpassingen tot en met baanbrekende innovaties, zijn risicovol, uitdagend en onzeker.

Onze klanten uit de levensmiddelenindustrie verwachten van ons dan ook doordachte plannen en betrokkenheid bij de uitvoering, altijd vertrekkende vanuit strategie, consument- en marktinzichten en technologie. En dan vooral voor die plannen die het verschil maken!

Daarvoor werken wij met een team van jonge en ervaren professionals op het gebied van strategie, marktonderzoek, productontwikkeling en marketingmanagement. Wij werken o.a voor Beemster Kaas, Boermarke, Smeding, Pré Pain, Hilton Foods, Vezet en Foppen Paling & Zalm.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste
(CULINAIR) PRODUCTONTWIKKELAAR (m/v)

Profiel
Je bent een echte ‘foodie’. Je barst van de (culinaire) ideeën en bent vol enthousiasme. Jij weet zelfstandig conceptideeën uit te werken naar concrete producten. Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de foodservice en industrie. Je bent leergierig, flexibel en stressbestendig. Het past bij je om de rol van projectleider op te pakken voor NPD-projecten.

Functie-eisen
Afgeronde opleiding HBO Levensmiddelentechnologie, Food & business of Food Design & Innovation
Enkele jaren aantoonbare kennis en ervaring in de levensmiddelenindustrie, foodservice en/of retail
Voldoende affiniteit met het culinaire deel van productontwikkeling
Ervaring met projectleiding
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Ervaring met new business vraagstukken is een pré

Competenties
Communicatief vaardig en proactieve houding
Projectmatig, secuur en gestructureerd kunnen werken
Kennisgericht en kennisdelend
Initiatiefrijk, een teamplayer die ook in staat is zelfstandig te werken

Standplaats Enschede

Aanbod
Samen met een team professionals werken aan, vooral uitdagende new business concepten. Het betreft een fulltime functie. De beloning is in lijn met de zwaarte van de functie.

Meer weten of vragen? Neem contact met ons op via 053-4801730 en vraag naar Jorien.

Reageren? Mail je CV en motivatie uiterlijk 21 mei a.s. naar info@hetfoodatelier.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *